Elokuun hankintoja ja poistoja

Elokuussa teimme puolison kanssa ison yhteishankinnan: ostimme robotti-imurin. Vanha, joskus ilmaiseksi saatu imurimme alkoi sammuilla muutaman minuutin välein, eikä pölypussin vaihtaminen tai suodattimien putsaaminen auttanut. Puntaroimme tehokkaan varsi-imurin ja robotti-imurin välillä. Päädyimme robottiin ystäväpariskunnan suosituksesta. Kuvitelkaapa elämä ilman imuroimista. Se on hienoa elämää se! Vanha imuri vietiin kuitenkin vielä treenikämpälle, jonne sellaista oli kaipailtu, paremman puutteessa.

Kotiin ostettiin tarpeellista sisustussälää, kuten huopatassuja huonekalujen jalkoihin ja silikonitarroja kaapinoviin, liukuesteitä mattojen alle ja muuta sellaista. Näitä en miellä varsinaisesti tavarahankinnoiksi, joten en listaa niitä taulukkoon mutta mainitsen nyt kuitenkin. Vaatehankintoja ei elokuussa ollut.

Poistoina hankkiuduin eroon vanhasta pyöräilykypärästäni, joka pääsi vielä jonkun juhlien somisteeksi. Lisäksi heitin roskikseen vanhan lippalakin, jonka muoviseksi osoittautunut lippa murentui muodottomaksi. Ensi kesäksi tarvitaan siis uusi lippis.

HankintaHinta
Robottipölynimuri /2251,00
Yhteensä251,00
Oma osuuteni yhteisestä hankinnasta

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s