Maaliskuussa kenkäostoksia ja yksi iso hankinta

Maaliskuussa ostin kahdet uudet kengät: kevyet mokkasiinit kesäksi ja nahkaiset nauhakengät vähän siistimpää pukeutumista vaativiin mutta kuitenkin rentoihin tilaisuuksiin. Ostokset olivat tarveperustaisia. Molemmat kengät ovat paljasjalkamallia.

Mokkasiinit tilasin netistä suoraan valmistajan verkkokaupasta hiukan riskillä kokotaulukon perusteella, ja odottelen niitä vielä saapuviksi. Olisin sovittanut kyseisiä kenkiä jälleenmyyjän kivijalkaliikkeessä ja mielelläni myös ostanut sieltä, mutta omaa kokoani ei ollut saatavilla eikä enää tilattavissa. Mallailtuani liian isoa jämäkokoa jalkaani totesin, että kengät ovat ihanat, koko vain on väärä. Nyt onkin jännät paikat, saanko sopivat kengät vai pitääkö lähteä palautusrumbaan.

HankintaHinta
Kuukautisalushousut 3 kpl72,00
Mustat nahkakengät109,00
Ruskeat mokkasiinit111,00
Vaatebudjettia jäljellä708,00

Karsin kaapista kahdet liian pienet kengät pois uusien tieltä, joten tavaramäärän suhteen tulos on plus-miinus-nolla. Toiset poistamani kengät olivat tekonahkaiset, aika kuluneet loaferit, jotka heitin suoraan roskikseen. Ostin ne vuosia sitten käytettynä muutamalla eurolla, ja ne olivat jo silloin vähän elähtäneet. En onnistunut kerryttämään niille lopulta kovinkaan paljon käyttöä. Toiset kengät, nätit nahkaiset herrainkengät, annoin pois. Ne olivat ostaessa hyvät, mutta koska jalkani on kasvanut viime vuosina, ne ovat alkaneet puristaa todella epämiellyttävästi. Uudet mustat kengät korvaavat nämä.

Maaliskuussa en tehnyt muita tavarahankintoja. Aineettomana hankintana toteutin pitkäaikaisen haaveen ja ostin fysioterapeutin personal training
-palvelun itselleni puolen vuoden ajaksi. Maksoin koko valmennuksen kerralla, joten siihen meni pari tonnia säästöistä. Hankinta jarrutti hieman vaurastumissuunnitelmaani mutta oli toisaalta tärkeä terveyden kannalta. Tavoitteeni valmennukselle ovat kivuton selkä ja vahvempi kroppa. Odotukseni ovat korkealla. Todella toivon saavani rahoilleni vastinetta!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s