Vuoden 2020 parhaat hankinnat

Joulukuussa tein vain yhden hankinnan, silikonitulpat langattomiin kuulokkeisiin (7,50 e). Joulun pyhinä neuloin itselleni pannan niitä kelejä varten, kun korvat palelevat mutta pipo lämmittää liikaa. Langan sain ilmaiseksi. Lisäksi sain seuraavasti tavaraa:

  • Huivi lahjaksi asiakkaalta. Laitoin heti kiertoon, koska ei ollut makuuni.
  • Sohvatyynynpäälliset, jotka puolison äiti ompeli meille toiveesta. Vanhat olivat jo repeilleet.
  • Veitsi. Lahja työnantajalta, tuli käyttöön.

Vaatteita ostin vuoden aikana yhteensä 409,46 eurolla, mikäli hieman katkonaiseen kirjanpitooni voi luottaa. En yrittänyt varsinaisesti ostolakkoilla, eikä toisaalta ollut mitään kovin suuria tarpeitakaan. Summa pysyi siis kaikin puolin maltillisena, vaikkei sekään ollut erityisesti tavoitteena.

HintaOstos
23,182 viskoosipuseroa
6,20Lyhythihainen viskoosipusero
112,45Paljasjalkalenkkarit
25,00Polyesteri-viskoosihousut (kiertoon)
17,983 luomupuuvilla-alushousut
98,95Mustat farkut
20,90Sadekaapu
20,00Kumisaappaat
78,00Silkkivillapaita
6,80Vetoketju
0,00Huivi (kiertoon)
0,00Villapanta
Yhteensä 409,46

Olen pääosin tyytyväinen viime vuoden hankintoihin. Vaatteista eniten käyttöä ovat saaneet syksyllä ostamani silkkivillapaita, joka on lämmittänyt pyörämatkojani toistaiseksi jokaisena ostosta seuranneena työpäivänä, sekä alkuvuodesta hankkimani lyhythihainen kukallinen viskoosipusero. Niin, ja tietysti lenkkarit, joita käytän työkenkinä. Tavarahankinnoista parhaina pidän ehdottomasti langattomia nappikuulokkeita, joita käytän nyt melkein päivittäin. Myös pyörän valot ja akkuparistot ovat olleet hyvät ja luonnollisesti kovassa käytössä (onko hassua iloita tällaisista välttämättömistä hankinnoista?). Alkuvuoden tavarahankintoja en enää muista, sillä en merkannut niitä sen kummemmin ylös, mutta mitään kovin mieleenpainuvaa en nyt keksi (paitsi kukkaruukku ja pyörän satulan sadesuoja, molemmat hyviä hankintoja!).

Jatkan todennäköisesti tavarahankintakirjanpitoa tänäkin vuonna. On itselle aika kiinnostavaa seurata, mitä tavaraa tuleekaan hankittua, vaikka ajattelee, ettei juuri koskaan osta juuri mitään. Enpä tiedä, onko näistä listoista muille iloa. 🙂

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s