Taas muuttopuuhissa

Määräaikainen alivuokralaissopimukseni on päättymässä, ja sain juuri sopivasti tarjouksen opiskelija-asunnosta, johon olen jonottanut jo vuoden päivät. Kesäkuussa on siis taas tiedossa muuttamista. Tällä kertaa muutan ihan eri alueelle, mutta kuitenkin keskustan tuntumaan ja lähelle yliopistoa.

Uuden kämpän vuokra on muutaman euron halvempi kuin nykyisen, ja se sisältää sähkön, veden ja internetin. Asunto on tällä vuosikymmenellä remontoitu, siellä on (toisin kuin nykyisessä) modernit, äänettömät ja neutraalintuoksuiset kodinkoneet sekä erityisesti uuni, jota ilman olen joutunut tämän kevään elämään. Pinta-alaa on hiukan vähemmän, 21 neliötä. Vähän jännitän, mahtuvatko huonekaluni pikkukämppään vai joudunko vaihtamaan ruokapöydän tai sängyn pienempään.

Minulla on muutama viikko aikaa saada omaisuuteni laatikottamiskuntoon. Tämä tarkoittaa hiukan kiihtyvää karsimistahtia ja vuoden alussa itselleni antamieni haasteiden aikataulun tiivistämistä niin, että hankkiudun eroon kaikesta turhasta jo ennen seuraavaa kuunvaihdetta. Tässä auttanee tänä viikonloppuna kavereiden kanssa pitämämme vaatteidenvaihtoilta, jossa toivon pääseväni muutamista vaatteista, laukuista ja koruista eroon. Jäljelle jäävät vien keräykseen.

Viime muutossa tarvitsin suunnilleen neljätoista banaanilaatikkoa ja pari jätesäkkiä. Nyt pyrin saamaan kaiken mahtumaan maksimissaan 12 laatikkoon. Kymmenen olisi vielä parempi, mutta ihan neljää laatikollista kämpästäni ei ole tainnut muutamassa kuukaudessa kadota. Uskon kuitenkin, että jo pakkaamisen järkeistäminen auttaa laatikoiden vähentämisessä, viimeksi nimittäin kannettiin vähän vajaitakin laatikoita.

Mainokset

Jaa ajatuksesi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s