Maustehyllyn muodonmuutos

Paljastin taannoin, että haluaisin ostaa itselleni niinkin turhan välineen kuin tarrakirjoittimen. Haaveilin siistin maustehyllyn lisäksi organisoituneemmasta tavaroiden sijoittelusta. Nyt unelmani on käynyt toteen – ilman uuden ostamista!

IMG_6487

Eräällä tuttavallani sattui olemaan vanha, upea, vieläpä toimiva retrodymo käyttämättömäksi jääneenä jossain kaapin perukoilla. Sain laitteen käyttööni. 2010-luvun tarranauhat olivat onneksi sopivanlevyisiä, ja minä pääsin rämpyttelemään nimilappuja. Katsokaa ja ihmetelkää.

Sekalainen maustehyllyni ennen:

IMG_6466Muutaman lastenruoka-annoksen ja kohokirjoitushetken jälkeen:

IMG_6475

Aah. Mielenrauhaa pikkurahalla.

——–

Mitä mieltä olet kuvapostauksista? Toivotko Sopivasti-blogilta yhtenäistä tekstipötköä vai piristävätkö satunnaiset kuvat ilmettä? Voisin omasta puolestani välillä keksiä käyttöä jostain syystä omistamalleni järjestelmäkameralleni, jolla en kyllä oikeasti osaa edes kuvata. Vai pitäisikö luopua siitäkin…

Mainokset

14 thoughts on “Maustehyllyn muodonmuutos

 1. Heh, luovuin juuri omasta järkkäristäni, koska sillä oli ihan olemattoman vähän käyttöä. Kuvat tuovat kyllä eloa tekstiin, mutta blogiasi lukee mielellään myös ilman kuvia, sen verran paljon asiaa täällä on 🙂

  • Kiitos! Kameralle on ollut käyttöä, kun olen kuvannut tavaroita myyntiin. Nyt siis vähemmän. Voisin kokeilla satunnaisia kuvapostauksia, mutta päälinjana pysyy tekstipötköbloggailu.

 2. Minulta ääni blogille ilman kuvia. 🙂 Teksti on niin hyvin kirjoitettua ja ajateltua, että en kaipaisi kuvia sitä häiritsemään. Toisaalta esim. juuri tässä postauksessa kuvat ovat paikallaan.

  • Kiitos näkemyksestäsi! Kaikkiin teksteihin kuvat eivät tosiaan tuo lisäarvoa, joten niitä on turha ympätä. Pidän siis kuvat vain postauksissa, joissa visuaalinen demonstraatio on olennaista. 🙂

 3. Aaah, mahtava opetus: ei pidä syöksyä heti ostamaan tavaraa, jota tekee mieli, koska jos vähän odottaa, voi saada vielä paremman. Retrokirjoitinhan on koriste itsessään! Toinen opetus on varmaan ”puhu haaveistasi”, jälleen toisen turhake oli toisen unelmatarvike!

  • Ihan totta! Tämä oli pitkään visusti salainen haave, koska minua vähän nolotti myöntää, että minullakin on turhuustoiveita. Onneksi avauduin!

 4. Ääni harvakseltaan kuvia elävöittämään postausta linjalle tai linjattomuudelle. Kirjoitin on tavara, jota tarvitsee hetken järjestellessään kotiansa ja sen jälkeen se voi jatkaa matkaansa tilapäisesti vaikka meille 😉 Hieno typo.

  • Kiitos kommentista! Ajattelin ilmoittaa kaveripiirille, että tällainen työkalu olisi lainattavana, jos joku heistä vaikka innostuisi kohokirjoittelusta. Kun dymolle ei ole enää tarvetta, palautan sen varmaankin alkuperäiselle omistajalleen.

 5. Minun mielestäni kuvia voisi olla välillä. Sopii hyvin juuri tähänkin postaukseen noi kuvat 🙂

  • Kiitos kommentista! Olen samaa mieltä, että tämäntyyppisessä postauksessa kuvat ovat tärkeitä. Lisää siis näitä.

 6. Harvojen vähäisten kuvien puolesta. Tämän postauksen tyyppiset ennen-jälkeen-kuvat on antoisia tälläiselle karsimista aloittelevalle henkilöle kuten minä. 🙂

  • Olen samoilla linjoilla. Pitäydyn minulle tyypillisissä teksteissä, mutta välillä kokeilen valokuvaustaitojani tämäntyyppisissä aiheissa. Kiva, että saat täältä inspiraatiota. 🙂

Jaa ajatuksesi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s